Var föddes Frank Sinatra?

Tack vare sina ögon fick Sinatra ett visst smeknamn – vilket?

Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis, Jr., Peter Lawford och Joey Bishop hade en gemensam liten sammanslutning. Själva kallade de sig för The Summit eller The Clan. Men vilket namn fick de i folkmun?

Frank Sinatras första skiva under eget namn kom år 1946. Vad hette den?

Vid sidan av sin framgångsrika sångarkarriär var Frank Sinatra även en hyllad skådespelare och han erhöll t.o.m. en Oscarstatyett. Vad hette filmen?

En av de låtar som Sinatra själv tyckte mest om var "I've Got You Under My Skin" som han spelade in flera gånger i litet olika versioner. Men vem skrev låten?

År 1967 sjöng Frank Sinatra in en låt tillsammans med sin dotter Nancy Sinatra. Låten blev etta på den amerikanska hitlistan Billboard Hot 100. Vad hette låten?

En av de mest kända inspelningarna med Frank Sinatra är "My Way". Det är egentligen en fransk låt betitlad "Comme d'habitude", men som blev världsberömd i den engelskspråkiga versionen. Vem skrev den engelska texten till "My Way"?

Sången "Love and Marriage" med Frank Sinatra användes som signaturmelodi till en populär amerikansk komediserie på tv åren 1987-1997. Huvudpersonen var en skoförsäljare vid namn Al Bundy, men vad hette tv-serien?

I början av 1970-talet tvingades Frank Sinatra tacka nej till den hårdnackade huvudrollen i en sedermera kultförklarad filmroll p.g.a. sjukdom. Vad hette filmen?